Lakeside at Bogor Regency

Bogor, Indonesia

The Clubhouse offered all the elements of the classic resort/luxury home activity center. Based on the classical plan of the Rotunda, the Clubhouse provided a high-quality restaurant, bar, ballroom, and sales/administration offices on the upper level; descending through a grotto with tropical plantings and a waterfall, there was a spacious health club and full-service spa. The design featured masonry and stucco with a tiled frieze and lacquered wood brackets. Two open colonnades constructed of concrete bases and capitals with indigenous hardwood columns and brackets, with a terra cotta ceramic tiled roof, were arranged perpendicular to one another.

Ms. Goldberg was Project Architect/Manager for Sasaki Associates, San Francisco, CA Back to Projects